Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Lichaamsverzorging | Wondercrème tegen ongewenste haargroei

'Wondercrème' tegen ongewenste haargroei

door TRENDYSTYLE70% minder haartjes. Aanzienlijk minder ontharen

De zomer is aantocht en dat betekent: ontharen. De strijd tegen ongewenste haargroei laait weer op. Benen, bikinilijn en oksels moeten weer regelmatig onderhouden worden. Niemand wil een onverwachte uitnodiging om naar zee of het zwembad te gaan moeten afslaan vanwege 'wildgroei'. Dus regelmatig harsen of scheren is in dit seizoen een must.

Tenzij... er een wondermiddel zou bestaan waardoor ongewenste haartjes niet meer of slechts heel langzaam zouden terugkomen. En laat er nu eens zo'n wondermiddel op de markt gekomen zijn! Althans, daar lijkt het op. Adonia Hair Reducer Serum belooft een afname van maar liefst 46% tot zelfs 70% van baardharen en ander ongewenst lichaamshaar. Het serum bevat onder meer bergamot, kamille, ceder en lavendel. Deze oliën zouden een verandering in de follikels teweegbrengen waardoor de haartjes verzwakken en minder snel terugkomen.

In Amerika heeft dit nieuwe 'wondermiddel' al heel wat mensen op de been gebracht. De verhalen gaan dat het serum in minder dan 24 uur was uitverkocht. Ook in Engeland is de gekte toegeslagen. Het product (de prijs is £ 29.90) is nog niet verkrijgbaar maar de wachtlijst van Harrods zou al meer dan tienduizend namen tellen.

Overigens is het niet zo dat je, als je eenmaal in het bezit bent van deze 'wondercrème', niets meer hoeft te doen. Met een eenmalige applicatie kom je er niet. Het product moet trouw iedere dag voor tenminste 21 dagen worden aangebracht. Pas na zes weken zouden de resultaten echt fantastisch zijn met een afname van ongeveer 70%. Voor mannen betekent dat ze 80% minder hoeven scheren (dat zou ongeveer eens in de drie weken zijn).

Wij kennen het product niet en staan nogal sceptisch tegenover dit soort nieuwigheden. En verder vragen wij ons af of het nu echt zo erg is om af en toe je benen of oksels te moeten ontharen. Het is een beautyritueel waar we inmiddels aan gewend zijn. Het is een moment waarop je even tijd vrij maakt voor jezelf. En sterker nog, omdat ontharen direct resultaten geeft, geeft het ook nog een soort voldoening. Je voelt je weer fris en schoon. Als herboren...

Meer over ontharen op trendystyle
Weg met die haartjes
Ontharen: voorzichtigheid geboden!
Ontharen in vogelvlucht
De seksuele betekenis van ontharen
Ontharen: de 'total nude' trend

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!