Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Lichaamsverzorging | Cellulite: doe jij er genoeg aan?

Cellulite: hoe cellulite-bewust leef jij?

door TRENDYSTYLEDoe de test (en doe er je voordeel mee!)

Cellulite... Bijna elke vrouw krijgt er vroeg of laat helaas mee te maken. De vorming van de zo gehate sinaasappelhuid is het resultaat van een samenstel van factoren: slechte lichaamsbeweging, een ongezond voedingspatroon, verkeerde levensgewoonten. Wil je je cellulite te lijf gaan (voorkomen of in ieder geval verminderen) dan zul je dus met verschillende factoren rekening moeten houden.

Eigenlijk kennen we de regeltjes allemaal wel. Maar soms is het goed om er nog eens bij stil te staan. Daarom dit kleine testje. We gaan je aan het eind van de test geen profiel geven en je hoeft echt niet te tellen hoeveel antwoorden je nu goed of fout hebt gedaan. Het is gewoon een kleine check voor jezelf om te kijken hoe '(anti)cellulitebewust' jij leeft.

Vraag 1

Zitten op z'n Zweeds - je kent ze wel, die stoeltjes zonder rugleuning en met houders voor je knieën - is beter voor de bloedsomloop dan een kantoorstoel en helpt dus ook cellulite voorkomen.Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!