Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2016 | Halflange laagjes kapsels

Trendy met een schouderlang laagjes kapsel met pony

Laagjes kapsels zijn weer helemaal terug. Dit seizoen gaan we voor pittige halflange gelaagd geknipte kapsels met pony en lichte rock/punk invloeden.

door CHARLOTTE MESMANGelaagd kapsel
Gelaagd kapsel bij Costume National zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

De haartrends voor 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde en (ogenschijnlijk) ongetemde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt. Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met pony.

Het mag je misschien in de oren klinken als de 'lob-kapsels' van 2015, maar de mood voor 2016 is anders. De kapseltjes van nu zijn scherper gelaagd en vertonen spannende rock/punk invloeden. Ze worden gecombineerd met pony's die vrij kort zijn en soms eveneens gelaagd.

De styling vraagt om een heleboel beweging waardoor de laagjes maximaal tot zijn recht komen. Denk hierbij aan natuurlijke slag.

Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed genkipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heb je er vrij weinig omkijken naar.

De stijl is supertrendy en wordt helemaal hot als 'm met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals je ziet, kiezen veel fashion modellen voor platina- of zelfs grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Max Mara lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Costume National lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Costume National lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Costume National lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Gelaagd haar
Gelaagd kapsel bij Au Jour Le Jour lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!