Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2016 | Bloempotkapsel

Peyton Knights superschattige bloempotkapsel

Fashion model Peyton Knight kun je niet over het hoofd zien en dat heeft ze vooral aan haar bloempot kapseltje te danken. Het jonge, Amerikaanse model onderscheidt zich van haar collega’s door haar aparte look.

door CHARLOTTE MESMANBloempotkapsel
Peyton Knight op de catwalk van Gucci lente zomer 2016

De meeste modellen gaan op safe met lange lokken op gelijke lengte waar je alle kanten mee op kunt. Een aantal modellen volgt de trends en dat zijn op dit moment: gelaagde halflange jaren ’70 kapsels met lichte punk invloeden of de wel heel gedurfde, superkorte buzz cut.

Maar er zijn er ook modellen die een heel eigen koers varen. Zoals Peyton Knight. Met haar rechte pony en aflopende, schouderlange coupe vestigde ze de aandacht van de modewereld op zich. Vorig seizoen liep ze onder meer voor toonaangevende modehuizen als Marc Jacobs, Balenciaga, Prada en Gucci.

Bloempotkapsel
Peyton Knight met ‘side swept’ pony op de catwalk van Fendi lente zomer 2016, photo: courtesy of Fendi

Bloempotkapsel
Peyton Knight op de catwalk van Balenciaga lente zomer 2016, photo: courtesy of Balenciaga

Anders dan je misschien zult denken kun je nog best veel doen met een ‘bowl cut’ zoals die van Peyton. Zelf had het model niet gedacht dat deze haarsnit zo veelzijdig zou zijn. ‘Elke shoot, elke show heb ik een andere look.'

Bloempotkapsel
Peyton Knight backstage bij Francesco Scognamiglio lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Bloempotkapsel
Peyton Knight backstage bij Francesco Scognamiglio lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

We zagen Peyton op haar ‘extreemst’ bij Gucci (ontworpen door Alessandro Michele). Daar was Peytons ronde kapseltjes vol en glad geföhnd en kreeg ze een enorme bril op haar neus. Helemaal in lijn met de ‘granny look‘ van nu.

Bloempotkapsel
Peyton Knight op de catwalk van Gucci lente zomer 2016

Dat het ook vlotter kan bewijzen de overige foto’s die je op deze pagina vindt. Wie weet, is zo’n bloempotje iets voor jou?


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!