Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2015 | 12 Lob kapsels

Kapsel trend: de lob. 12 Lob kapsels

Lange bob kapsels, ook wel 'lob kapsels' genoemd, maken het op dit moment helemaal. De Hollywoodsterren kiezen ervoor en de FASHIONISTA'S zijn er weg van.

door TRENDYSTYLEKapsels
It-girl Candela Novembre met een korte en wavy LOB, net over de kaaklengte

Klik hier voor alle foto's

Tijdens de modeweken in Parijs en Milaan zagen we verschillende it-girls - Leigh Lezark, Candela Novembre en Elena Perminova, om een paar namen te noemen - met een 'lob' lengte.

Lob kapels - eigenlijk niet meer dan een wat langere bob die in lange lagen of op één lengte is geknipt - zijn super tof want je kunt er alle kanten mee op. Op dit moment zijn gentle waves (ook voor 'lobs') heel cool maar je kunt je lob ook heel natuurlijk laten opdrogen. Wat een verschil met je lange haar! Je 'lob' is zo droog en je ziet er direct fantastisch uit (heerlijk voor de zomer!).

Wij stelden een fotogalerie voor je samen van de coolste 'lob kapsels' (en de coolste it-girls met lobs). Geniet ervan! En wie weet, zet jij ook de stap. Weet je niet of je het 'bob'- of 'lob'-type bent, check het dan hier.

FOTO 1/12

Kapsels

Klik hier voor alle foto's

Elena Perminova met een steil 'lob kapsel' bij Valentino. Veel werk heb je hier niet aan! Ph. Charlotte Mesman

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!