Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2015 | 9 Kapsels en haartrends

9 Kapsels en haartrends voor voorjaar en zomer 2015 (voor lang, halflang en kort haar)

De kapsels voor lente en zomer 2015 zijn NATUURLIJK met jaren '70 invloeden. We gooien ons haar los in de wind en laten het lekker uitwaaien. Pony's komen terug. Lang haar is de trend, maar ook natuurlijke bobs en korte kapsels doen mee.

door TRENDYSTYLEKapsels

Klik hier voor alle foto's

NATUURLIJK is hét sleutelwoord voor de kapsels voor het komende seizoen. Je haar moet gezond en glanzend zijn en er moet een goed model in zitten, maar strakke lijnen en scherpe haarcoupes zijn er in lente en voorjaar 2015 niet bij.

Zacht, golvend, wavy, vloeiend... Dat is de mood die we meekrijgen van de catwalks en backstages. Lang haar draag je los en met een natuurlijke slag. Hetzelfde geldt voor halflange kapsels. Denk aan Alexa Chung! She has THE look! Zelfs korte kapsels zijn dit seizoen... hum... wat minder kort en vloeiender in de lijnen. Een goed voorbeeld is het nieuwe kapsel van topmodel Edie Campbell.

Maar genoeg gezegd. Blader door dit kapselgidsje en je bent helemaal up-to-date.

FOTO 1/9

Kapsels

Klik hier voor alle foto's

Deze modellen backstage bij Chloé zijn het sprekende voorbeeld van de haarlook voor lente en zomer 2015. Lang haar met een midden- (links) of zijscheiding (rechts) en een natuurlijke golfbeweging die bij het oor begint. Meer heb je dit seizoen niet nodig. Foto: Chloé, ph. Mauro Pilotto

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!