Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2015 | Haarkleur: rood

Fifty (pardon, fifteen) Shades of Red. Rood is dé haarkleur

Op dit moment is er een run op roodharige modellen. Rood haar en sproetjes zijn in! Maar ook rode haarverfjes zijn dit seizoen populair. Misschien zet jij dit seizoen wel de stap en schaar je je onder de 'red heads'.

door TRENDYSTYLEHaarkleuren

Klik hier voor alle foto's

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen (lente zomer 2015) interviewden we een groot aantal hair stylisten uit de modesteden en op onze vraag wat de haarkleuren dit seizoen gaan doen, antwoordden ze allemaal: 'Rood'. We gaan voor subtiele roodtinten, roodnuances, een rode gloed in ons haar.

Neigt je haar al naar het rood, dan zou je die roodtint kunnen versterken. Ben je blond dan kun je denken aan een subtiele goudrode glans. Ben je kastanjebruin dan kun je gaan voor een wat donkere roodglans (wel echt rood, geen paarstinten).

Om in de mood te komen, zochten we 15 foto's van 'red heads' uit. Bekijk de foto's maar eens en doe inspiratie op voor jouw nieuwe zomer-2015-look. Behalve de haarkleuren zijn ook de KAPSELS en HAAR LOOKS de moeite waard!

FOTO 1/15

Haarkleuren

Klik hier voor alle foto's

Een rode gloed over je haar is trendy. Op deze foto: een jaren '70 kapsels met slag (en extensions). Foto: Alberta Ferretti lente zomer 2015, ph. Charlotte Mesman

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!