Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels lente zomer 2015 | Golvend haar zonder hitte

Haartrend: wavy hair. Backstage geheim voor golvend haar zonder hitte

De haartrend voor het nieuwe seizoen? Golvend haar. En deze trend is maar wat gemakkelijk zelf thuis na te doen. Ontdek het backstage geheim voor golvend haar van de profs bij de catwalkshows.

door TRENDYSTYLEGolvend haar

Klik hier voor alle foto's

Haar met een natuurlijke slag is dé trend voor het komende seizoen. We zagen deze haarlook op vele catwalks in Milaan en Parijs. Het is een trend die perfect aansluit bij de jaren '70 invloeden in de mode, ook al zijn de hippie invloeden wel wat afgezwakt.

Want hoe wavy het haar ook valt, het ziet er altijd uiterst verzorgd uit: glanzend, goed doorvoed en netjes geknipt. Haarverzorging is belangrijker dan ooit. De gezondheid van het haar staat dit seizoen voorop. De hair stylisten backstage bij de shows weten dat ook. Daarom maakten ze het haar van de modellen golvend zonder hitte!

Loop maar eens door ons 'How to'-gidsje en ontdek het 'backstage geheim voor golvend haar' van de profs. Alle foto's zijn backstage bij Stella Jean gemaakt (ph. Charlotte Mesman en Mauro Pilotto).

FOTO 1/8

Golvend haar

Klik hier voor alle foto's

Toen we backstage bij de catwalkshow van Stella Jean, aanstormend Italiaans talent, binnenkwamen, dachten we dat de ontwerpster voor vlechten had gekozen... maar kort op het laatste moment werden de vlechtjes (die overigens ook heel leuk stonden) uitgehaald.

Klik hier voor foto 2 ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!