Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2015 2016 | Vlechtkapsel met vier strengen

Vlechtkapsel met vier strengen. Droogshampoo en haarpoeders zijn terug [Video]

Vlechten met vier strengen, een slordige scheiding en nieuwe haartexturen die je met poeders en droogshampoo (weer helemaal terug) creëert. Bekijk het video interview.

door CHARLOTTE MESMANBij I'm Isola Marras, de tweede lijn van de Italiaanse ontwerper Antonio Marras (één van onze favorieten!) interviewden we Angelo Rosa Uliana, artistiek directeur van Toni&Guy Italië over de vlechtkapsels die hij voor deze catwalk show had gecreëerd.

Het nieuwe aan deze vlechten is de textuur van het haar. De haarscheiding is niet recht en het haar ziet er wat ongekamd en gewild slordig uit dankzij het gebruik van moderne haarstylingsproducten. Angelo vertelt er in het video interview meer over. We hebben de tekst ook even voor je uitgeschreven:

Wat voor een hair look heb je voor deze show gecreëerd?

Deze show heeft als inspiratie Twin Peaks en de Amish en het idee was om met vlechten te werken. We hebben het haar over het hele hoofd een interessante textuur gegeven en hebben vlechten met vier strengen gemaakt. Hierdoor worden de vlechten breder en hebben ze een interessantere structuur.

Vlechtkapsel

Vlechtkapsel

Een andere inspiratiebron is een kunstenares die vrouwen schilderde die met hun vlechten aan elkaar verbonden zijn. Hun haar is met elkaar verweven. En daarom zie je aan het einde van de show modellen met heel lange vlechten waarmee ze de hele catwalk aflopen.

Vlechtkapsel

Wat kunnen wij thuis zelf met dit kapsel doen?

Het interessante aan dit kapsel zijn de vlechten die anders zijn en ook heel elegant. En verder ook de textuur van het haar op het hoofd. Die is heel actueel en modern. Daarvoor gebruikten we haarproducten als poeders en droogshampoo die een droge en ongekamde textuur geven.

Vlechtkapsel

Vlechtkapsel

Dank je wel.

Graag gedaan!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!