Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2015 2016 | Vlecht kapsels

Kapel trend: Parijs ging weer massaal voor vlechten

Of we het nu over het modepubliek of over de catwalks hebben, vlechten zijn weer terug en hoe!

door CHARLOTTE MESMANVlechten

Klik hier voor alle foto's

Onverwacht deed aan het einde van de modemarathon (New York, Londen, Milaan en tot slot Parijs) de vlecht weer zijn intrede, en wel in Parijs.

In Milaan gingen de ontwerpers - een enkele uitzondering daargelaten - nog volop voor beach waves, maar de ommezwaai kwam in Parijs. Céline kwam met superstrakke vlechten die halverwege het achterhoofd beginnen en stijfjes naar beneden hangen. Valentino deed er een paar dagen later nog een schepje bovenop met cornrow vlechtjes die bovenop het hoofd bijeen waren gehouden in een soort rasta-achtige knot.

Eerder in de week zagen we superVIP Zendaya al met cornrow vlechtjes. En ook het modepubliek pakte de trend snel op. We zagen veel lange nonchalante vlechten. Vooral de losse zijvlecht is op dit moment populair.

Bekijk de fotogalerie met vlechten uit Parijs (en een enkele uit Milaan) maar eens en ga dan zelf aan de slag. Ideeën genoeg!

FOTO 1/20. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN
Vlecht kapsel

Klik hier voor alle foto's

Ingevlochten kapsel dat eindigt in een lage zijknot. Ph. Charlotte Mesman

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!