Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2015 2016 | Halflange kapsels en haartrends

Fashionista's en haartrends. Deze halflange kapsels hebben geen föhn gezien!

Halflange kapsels en een nonchalante 'Ik-heb-vandaag-niets-aan-mijn-haar-gedaan'-look. Dat is de hair mood onder de fashionista's. Op z'n Frans, zullen we maar zeggen. Of is 'Met de Franse slag' hier beter op z'n plaats?

door CHARLOTTE MESMANOp de catwalks voor voorjaar en zomer 2016 zagen we weer volop lang haar. Lange losse haren met een zonnige beach look domineren de trends. Maar de fashionista's lijken voorlopig nog vasthouden aan de halflange kapsels die een paar seizoenen geleden in de mode kwamen.

De afgelopen tijd zijn heel wat fashionista's over stag gegaan en hebben ze de 'bob'- of 'lob'-kapsel trend en masse gevolgd. De één na de ander liet de schaar in haar lange lokken zetten. Nu, een paar seizoenen verder, domineren halflange kapsels nog steeds het straatbeeld rond de show locaties.

Wat de drijfveer is, is niet helemaal duidelijk. Is het nog steeds een trend? Of is het een zekere luiheid? Zet het gemak van aanmerkelijk korter haar de fashionista's ertoe aan om vast te houden aan deze halflange haarlengtes?

Want gemakkelijk zijn deze kapsels absoluut. En de actuele NATUURLIJKE haartrend die perfect gekapte en geföhnde hoofden in de ban doet, draagt een steentje bij. Nonchalant, een beetje wild en ongekamd zijn sleutelwoorden. Het is een mood die we op de catwalks tegenkomen maar die ook heel goed afgekeken kan zijn van de Franse dames die bekend staan om hun ongekamde en sensuele 'zo-uit-bed'-haar.

Dit alles vertaalt zich dus in halflange en vrij nonchalante kapsels waar je eigenlijk geen omkijken naar hebt. Een slordige kort paardenstaartje mag overigens ook. Losjes samengebonden en liefst met wat fly aways. Als het er maar 'cool' en 'ongeïnteresseerd' uitziet.

Overigens betekent dit NIET dat je helemaal geen omkijken naar je naar hebt. Het moet natuurlijk wel SUPER goed geknipt zijn. Want de kracht van een fashionista look is nog altijd 'nonchalant' maar zeker wel 'verzorgd' en 'doordacht'.

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


MEER OP TRENDYSTYLE
 
Fashion
Mode trends

De allernieuwste mode trends. Update je look met deze mode trends en tips


Trends
Voedingstrends 2018

Voedingstrends 2018. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.