Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | 34 Kapselfoto's van vlechten

Vlechten zijn hip. 15 Vlecht kapsels die jouw dag (en look) maken!

15 Vlecht kapsels die je dag in één keer goed maken. 15 Vlecht ideeën die een bad hair day omturnen in één van je meest glorieuze dagen van de week. 15 Ingevlochten kapsels en maar liefst 34 kapselfoto's. Vlecht erop los!

door CHARLOTTE MESMANVlechten kunnen je dag (en je look) redden. Al met een paar kleine vlechtjes hier en daar in je haar los je niet alleen een bad hair day op, maar voeg je ook iets extra's aan je haar toe. Vlechten hebben iets magisch, iets onweerstaanbaars. Je kunt ze gebruiken als kleine details, accessoires als het ware, of om er je kapsel vorm mee te geven.

Vlechten zijn op dit moment weer helemaal 'fashion forward'. Celebs gaan momenteel op grote schaal voor vlechten en internet staat 'bol' van de tutorials. Maar eigenlijk is er niets nieuws aan. Vlechten zijn terug van niet-weggeweest, om het zomaar te zeggen. De afgelopen seizoenen, de afgelopen jaren, hebben we ze altijd wel op één of meerdere catwalks gezien.

Wij doken in ons archief en de haalden de beste vlechtkapsels van de afgelopen jaren tot op heden tevoorschijn. Wij deden er zelf enorm veel inspiratie van op en lopen hier op de redactie tegenwoordig allemaal met vlechtjes rond. Kijk maar eens wat jij ermee kunt.

Vlecht kapsel 1: piekerig vlecht kapsel bij Viktor & Rolf

Om te beginnen? Wat vind je van dit kapsel? We zagen dit nonchalante, gewild piekerige vlechtkapsel waarbij de vlechten als een krans om het hoofd liggen in de catwalk show van Viktor & Rolf voor herfst en winter 2013 2014. Het is een vrij eenvoudig kapsel om na te doen. [Lees meer]

FOTO 1/34. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN Klik hier voor alle foto's BEKIJK ALLE FOTO'S
Vlechten

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!