Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | Victoria's Secret haar

Verleid met Victoria's Secret krullen 2014

Onmisbaar voor de supersexy look van de Victoria's Secret Angels zijn de inmiddels overbekende 'engelenkrullen'. Om direct na te doen! Wij vertellen je hoe.

door TRENDYSTYLEGeen Victoria's Secret Angels zonder zwoele, losse lokken. Deze haarlook maakt steevast deel uit van de catwalk look van het bekende lingeriemerk. We vragen ons wel eens af wat er zonder de sexy krullen van de Angels zou overblijven! Een deel van hun beauty zit ongetwijlfeld in hun haar.

En waarom zouden we zelf die haarlook niet eens nadoen? Wij vertellen je in dit gidsje hoe je eigen haar om te toveren in engelenkrullen. Het is niet eens moeilijk!

Foto 1: de Victoria's Secret haar look

FOTO 1/6. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN Klik hier voor alle foto's BEKIJK ALLE FOTO'S
Victoria's Secret haar
Photo: courtesy of Victoria's Secret

Een team van maar liefst 25 hair stylisten werkte achter de schermen aan het haar van de supermodellen die 'uitverkoren' waren om de Victoria's Secret show te lopen. Ook dit jaar werden het weer zachte sexy lokken. Het is een look, zoals hair stylist Paul Merrit zei, die ervoor zorgt 'dat de modellen er fantastisch uitzien, ze zelfvertrouwen geeft om de catwalk te lopen en zichzelf te verkopen.' Met andere woorden: deze krullen geven je een ego-boost! Afbeelding: courtesy of Victoria's Secret

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!