Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | 20 Korte kapsels voor herfst en winter 2014 2015 (foto's)

Korte kapsels voor herfst en winter 2014 2015 (foto's)

De korte kapsels voor winter 2014 2015? Mannelijke snitten met wat langere bovenlengtes en korte zijkanten (net zoals hij) en vrouwelijke, ronde pagekopjes. De korte snitten worden geaccentueerd door uitgesproken haarkleuren.

door CHARLOTTE MESMANKort kapsel 2014
KORT KAPSEL VOOR HERFST EN WINTER 2014 2015. MODEL: BENTHE DE VRIES (NEDERLANDS NATUURLIJK!)

Wat worden de korte kapsels voor de winter? Het is een vraag die we vaak te horen krijgen. En wij zijn erop voorbereid. Backstage bij de shows laten we geen model met kort haar aan onze camera voorbij gaan. Jammer genoeg zijn het er nog steeds niet veel. Lang haar blijft de favoriet omdat het een klassieker is en halflang haar is op dit moment eigenlijk écht de trend.

Maar kort haar staat altijd pittig, positief en vlot. En gelukkig zijn er toch steeds weer modellen die zich eraan wagen. Zoals ons Nederlandse topmodel Saskia de Brauw. Ook dit seizoen heeft ze een korte snit met een warme chocoladebruine haarkleur. En zoals 'new face' Benthe de Vries die we backstage bij Max Mara met een pittig kort kapseltje zagen.

De meest geziene korte haarcoupes zijn vrije mannelijke snitten met een lange bovenlengte en korte zijkanten die gestyled kunnen worden zoals je zelf wilt. Verder zagen we ook korte kapsels met een lange lok aan de ene kant en vrij kort haar aan de andere kant (deze kant wordt vaak met gel strak naar achteren gestyled zodat je bijna het idee krijgt dat die kant kort geschoren is).

Een andere korte haarsnit die we opvallend veel zagen is het ronde pagekopje. We kwamen het in verschillende lengtes tegen. Ook zagen we enkele wat langere haarsnitten die gelaagd waren geknipt.

Opvallende haarkleuren moeten de op zich al trendy korte kapsels verder accentueren. Platinablond is een favoriete haarkleur (en is met kort haar ook vrij gemakkelijk te onderhouden). Warme bruintinten zoals die van Saskia de Brauw zijn ook hot. En verder kun je met verschillende, contrasterende haarkleuren spelen zoals het Koreaanse model Soo Joo Park.

Bekijk de fotogalerie maar eens en... maak dan een afspraak bij je kapper!

   


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!