Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | Kapsel ideeën en haarverzorgingstips voor winter 2014 2015

Kapsel ideeën en haarverzorgingstip voor herfst en winter 2014 2015. Haal de beauty in jou naar boven

Kevin Hughes, Creative Design Team Educator van Moroccanoil, update ons in dit interview over de haartrends voor herfst en winter 2014 2015. Maar dat niet alleen! Hij geeft ons ook nog een heleboel concrete kapseltips, stylingsadviezen en haarverzorgingtips mee. Thank you, Kevin!

door CHARLOTTE MESMANKapselfoto

Kevin Hughes
Kevin Hughes, Creative Design Team Educator Moroccanoil

Vandaag introduceren we een nieuw gezicht op Trendystyle maar zeker geen nieuw gezicht in de internationale mode- en hair stylingswereld: Kevin Hughes, Creative Design Team Educator van Moroccanoil. Kevin heeft meer dan 20 jaar ervaring als hair stylist en kleurspecialist en werkt sinds 2011 met Moroccanoil. We zien hem regelmatig backstage bij de modeweken en hij doet de hair styling voor celebrities als Emily Blunt en Natasha Henstridge. Kevin woont tegenwoordig in L.A. en je zult zien dat zijn ideeën, ook voor de winter, 'zonovergoten' zijn. Te gek! Kevin vindt het heerlijk om zijn kennis over te brengen en de 'schoonheid in anderen naar boven te halen'. Nu, met zijn kapselideeën en haarverzorgingstips voor herfst en winter 2014 2015 moet je dat vast gaan lukken. Haal de beauty in jou tevoorschijn! Maar lees eerst even het interview met Kevin Hughes :-)

Welke haartrends verwacht je voor herfst en winter 2014 2015?

Vlechtkapsel Olivia Palermo
VLECHTKAPSEL VAN OLIVIA PALERMO BIJ VALENTINO WINTER 2014 IN PARIJS, PH. CHARLOTTE MESMAN

Kevin Hughes: Voor herfst en winter 2014 2015 verwachten we veel 'carefree' hair looks te gaan zien. Van zacht golvend haar tot steil haar met een beetje volume - heel jaren '60 en ook heel 'mod' (naar de Britse mod-stijl). Ook gaan we stoeien met middenscheidingen en lage zijscheidingen.

Verder blijven we vlechten en ingevlochten kapsels zien, waaronder touwvlechten (in elkaar gedraaide strengen), Franse vlechten (ingevlochten), de zogenaamde 'Nederlandse vlechten' (omgekeerde Franse vlechten) en ook vlechten met vier in plaats van drie strengen haar zoals visgraatvlechten. Vlechten zijn ideaal om je haar uit je gezicht te houden en voegen tegelijkertijd een spannende touch aan je kapsel toe. Vlechten zijn een gemakkelijke manier om je haar een interessante look te geven. Het is bijna als een accessoire!

Heb je een kapselsuggestie voor iedere dag voor onze Trendystylers? Hoe moeten we te werk gaan en wat voor producten moeten we gebruiken?

Kevin Hughes: Een heel simpele en gemakkelijk te creëren haarstijl voor iedere dag is zacht golvende strandlokken. Breng wat Moroccanoil Treatment en één tot twee pompjes Moroccanoil Volumizing Mousse op vochtig haar aan en föhn het droog. Gebruik een krultang met een diameter van ongeveer 2,5 centimeter en werk met lokken van dezelfde omvang (dus ook ongeveer 2,5 centimeter dik). Bewerk de lokken één voor één met de krultang en spray er, terwijl ze nog om het ijzer zitten, Moroccanoil Luminous Hairspray Medium over.

Kapselfoto
ZACHT GOLVENDE LOKKEN BIJ BLUMARINE WINTER 2014, HAAR: JAMES PECIS FOR MOROCCANOIL, PH. MAURO PILOTTO

Tip: laat de punten (ongeveer 3,5 centimeter) van elke lok steil en trek aan het einde van elke lok om de krul in een 'slag' te laten vallen. Golvende strandlokken blijven meerdere dagen zitten en zien er ook nog fantastisch uit als de golven wat losser beginnen te vallen.

Voor strakkere krullen en een hittevrije stylingsoptie, begin je met het aanbrengen van Moroccanoil Treatment vanaf het midden van je haarlengte tot aan de punten. Om je haar te hydrateren en ervoor te zorgen dat het beter in model blijft zitten, doe je er ook een beetje Moroccanoil Hydrating Styling Cream in. Vlecht je haar nu in drie Franse of Nederlandse vlechten vanaf je haarlijn tot aan de punten. Slaap een nachtje met je vlechten en je zult wakker worden met magnifieke, glanzende golven met ongelooflijk veel volume.

Heb je ook nog een idee voor een avondje uit of een of andere speciale gelegenheid?

Kevin Hughes: Voor een speciale gelegenheid of een avondje uit is het belangrijk dat je het chic en glamourachtig houdt. Houd de look simpel maar geraffineerd. Föhn je haar glanzend en volumineus. De luxe moet ervan af spatten. Mijn advies voor een fantastische haarlook is dat je er uit wilt zien als jezelf met een elegante 'update', dus doe voor speciale gelegenheden geen gekke dingen maar houd het natuurlijk.

Wat voor must-have stylingsproduct moet elk meisje en elke vrouw absoluut in haar beauty case hebben?

Morrocanoil Treatment
MOROCCANOIL TREATMENT

Een must-have is Moroccanoil Treatment. Ik vind het meer dan een verzorgend product. Het is een ongelooflijk veelzijdige conditioner die ook nog eens perfect werkt als styling- en finishing tool. De argan olie en anti-oxidanten in dit product gaan pluis tegen, geven je haar weer elasticiteit en een mooie glans. En de geur doet me altijd denken aan het strand en het Mediterrane gebied.

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan >>


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!