Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | Platinablond voor winter 2014 2015

Blond, blonder, blondst. 7 Hoogblonde kleuren voor de herfst en winter (ja, je leest het goed!)

Hoogblond - bijna wit - is dé haarkleur voor winter 2014 2015. En dat is opvallend omdat we voor de winter vaak donkerder gaan. Lees meer over deze haarkleur, bekijk de foto's en vraag jezelf af of jij klaar bent voor zo'n ijskoninginnenlook.

door CHARLOTTE MESMANKapsel trends herfst winter 2014 2015
HOOGBLOND IS DÉ HAARKLEUR ONDER DE FASHION MODELLEN

Platinablond is dé haarkleur voor winter 2014 2015. De trend hangt al een tijdje in de lucht maar verovert nu het grote publiek. Overigens is het geen nieuwe trend. Denk maar eens aan Marilyn Monroe, Jean Harlow en Anita Ekberg, om maar een paar beroemde blondines te noemen. En het schijnt zelfs dat ook de Griekse en Romeinse vrouwen in de Oudheid zich al blond verfden. Blond is absoluut tijdloos.

En dus ook weer helemaal 'hot'. Celebs gaan op grote schaal voor koele platinatinten, veel modellen op de catwalks voor winter 2014 2015 zijn platinablond en ook op straat zien we steeds meer bleekgouden, ijswitte, zilverkleurige of zelfs champagneblonde hoofden.

Heb je altijd al eens een hoogblonde haarkleur willen proberen dan is het nu het moment om ervoor te gaan! Bekijk de foto's maar eens en lees meer over de hoogblonde haartinten op de volgende pagina's >>

Platinablond haarkleur winter 2014 2015
Model Devon Windsor met lang platinablond haar, ph. Mauro Pilotto

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan >>


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!