Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | 3 Party kapsels voor de Feestdagen 2014

3 Party kapsels voor de Feesten 2014

De feestdagen vormen elk jaar weer een perfecte stimulans om eens met je haarstijl te experimenteren. Trendystyle vroeg Floor Kleyne van Salon B om ons een paar party looks aan de hand te doen. En dat deed ze. Ze koos voor ons drie onderling heel verschillende looks.

door CHARLOTTE MESMANFeestkapsels 2014
SMOOTH BARDOT BY VERSACE

Floor Kleyne
Floor Kleyne, Salon B

Ga jij tijdens de feestdagen schitteren met een (ogenschijnlijk) nonchalant kapseltje à la Dolce Gabbana of ga je voor een sexy haarlook à la Versace? Of ga je op de artistieke toer?

Floor Kleyne, creative director van Salon B, doet ons drie heel verschillende, maar o zo coole haarstijlen aan de hand. Dank, Floor!

En dan nu lekker experimenteren, zouden we zeggen. Heb je de tijd, probeer ze dan alledrie even uit. Niets is verrassender dan een vrouw die zich elke keer weet te vernieuwen. Onvoorspelbaarheid is ongelooflijk sexy!

UNDONE BRAIDED BUN BY DOLCE & GABBANA

Feestkapsels 2014
UNDONE BRAIDED BUN OP DE CATWALK VAN DOLCE & GABBANA HERFST WINTER 2014 2015

Tips van Floor Kleyne van SalonB:

  • Voor die authentieke Italiaans sexy vibe maak je de look vanuit een korte middenscheiding.
  • Gebruik een beetje "dust" (Teaser Styling Dust by The Insiders) op de kruinpartij voor meer volume, zodat de look catwalkfähig wordt.
  • Het vernieuwende aspect van de look zit hem in de details: aan de achterkant is eerst een simpel knotje gedraaid van een twist en later is hier een losse vlecht omheen gedraaid.
  • Deze haartrend is het best te combineren met een übervrouwelijke look.
  • Heb je van nature geen slag, maar wil je wel iets meer beweging in de losse plukken rond je gezicht? Gebruik dan een grove krultang en draai je haar eerst eenmaal links eromheen en dan eenmaal rechts. Het resultaat is een slag die van jezelf had kunnen zijn.

Klik voor het volgende kapsel: Smooth Bardot by Versace


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!