Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Kapsels | Kapsels herfst winter 2014 2015 | 20 Kapsels voor herfst en winter 2014 2015

20 Kapsels voor herfst en winter 2014 2015

20 Kapsel ideeën voor herfst en winter 2014 2015. 20 Kapsels om je door te laten inspireren. De meeste haarlooks zijn vrij eenvoudig na te doen. 'Natuurlijk' is het sleutelwoord voor het komende winterseizoen.

door CHARLOTTE MESMANKapsel trends herfst winter 2014 2015
KAPSELS BACKSTAGE EN OP DE CATWALKS IN MILAAN VOOR HERFST EN WINTER 2014 2015

'Natuurlijk' is het sleutelwoord voor de kapsels en haarstijlen voor herfst en winter 2014 2015. Op veel catwalks in Milaan zagen we lang en middellang haar dat heel nonchalant los werd gedragen. Alsof de modellen zelf hun haar hadden gedaan. Soms was het haar vastgebonden in een paardenstaart of knot maar vaak met wat losse lokken rond het gezicht voor dezelfde 'casual' mood.

Het is moeilijk te zeggen welke scheiding de overhand heeft: de midden- of zijscheiding. Beide waren goed vertegenwoordigd. Weet je niet wat je zelf moet kiezen, houd dan voor ogen dat de zijscheiding meer flatteert dan de middenscheiding die nog wel eens onregelmatigheden in het gezicht wil accentueren.

Naast lange, losse haren met lichte slag of beweging zagen we ook wat meer geconstrueerde kapsels zoals strakke chignons en gladde opsteekkapsels die meer behendigheid vergen.

Overigens zit er achter de natuurlijke kapels vaak bijna net zoveel werk. Ten eerste is de haarverzorging heel belangrijk. Gezond en verzorgd haar ziet er direct al mooier uit. Verder is het gebruik van de juiste haarstylingsproducten heel belangrijk. Ze helpen je om je haar de gewenste textuur te geven en er beweging in te brengen. Bij het kiezen van de stylingsproducten is het belangrijk dat je goed voor ogen hebt welk resultaat je wilt bereiken. Voor mooie krullen bijvoorbeeld gebruik je een mousse, maar voor meer volume, vooral bij de aanzet kun je heel goed ook een droogshampoo gebruiken. Experimenteer met verschillende producten en leer je haar beter kennen.

Maar laten we ons eerst eens op het resultaat zelf concentreren zodat je weet waar je naartoe wilt werken. Bekijk onze fotogalerie en kies jouw haarlook voor herfst en winter 2014 2015. Bekijk de fotogalerie en laat je inspireren.

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!