Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Kapsel ideeën | Stylish opsteek kapsel

Stylish opsteek kapsel met (nep)vlecht en glamour look

Party, dineetje, romantische date? Met dit opsteekkapsel kom je altijd goed voor de dag. Het is dé oplossing voor een bad hair day of een 'even geen tijd om mijn haar te wassen'-moment.

door TRENDYSTYLEBob kapsel Gigi Hadid

Net gewassen en mooi geföhnde haren zijn een supervrouwelijk accessoire maar niet altijd hebben we daar de tijd voor. Op dat soort momenten is een opsteekkapsel een uitkomst.

Dit opsteekkapsel doet bovendien ook nog eens een heleboel voor je uiterlijk. Opgaande lijnen maken jeugdig (en dit geval breng je je haar omhoog) en openen je blik. Een kapsel om voor te gaan!

Zo ga je te werk

Breng je haar omhoog, zet het vast in een paardenstaart en draai de staart tot een knot. Om de knot volume te geven, kun je er een donut in verwerken. Maak het kapsel af met een nepvlecht (kan ook een diadeem zijn), waarmee je het haar rond je gezicht wat strakker naar achteren brengt zodat het achterop je hoofd wat opbolt.

Vind je het vervelend om al het haar uit je gezicht te dragen, dan kun je wat lokjes aan de zijkant lostrekken.

Fixeer de look met wat haarlok. Voor een feestelijke gelegenheid haal je er fonkelende oorbellen bij. Die komen extra goed uit bij een opsteekkapsel, voegen een glamour touch toe en geven je gezicht licht. Draag je iets met een laag decolleté dan kan ook een grote ketting heel mooi zijn.

Bob kapsel Gigi Hadid
Stylish opsteekkapsel, ph. Charlotte Mesman

Bob kapsel Gigi Hadid
Stylish opsteekkapsel, ph. Charlotte Mesman

Bob kapsel Gigi Hadid
Stylish opsteekkapsel, ph. Charlotte Mesman


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!