Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Kapsel ideeën | Kapsel idee voor kort haar

Hippe kapsel tip voor kort haar

Soms is het leuk om iets vrouwelijks met kort haar te doen. Tijdens de modeweek in Milaan deden wij een leuk kapsel idee op. Dit kun jij ook!

door TRENDYSTYLEKort kapsel

Een kort kapsel is bevrijdend. Je haar is zo gewassen en je hoeft er niet veel aan te doen. Even een hand door je haar en jij bent klaar voor de dag. Trendy, vlot en snel.

Maar soms is het leuk om er ook iets vrouwelijks mee te doen. Tijdens de modeweek in Milaan deden wij een leuk idee op: toupeer het haar zodat het boven op je hoofd volume krijgt en bind de rest van het haar dan samen in een piepklein staartje. Vrouwelijk en hip!

Kort kapsel
Kort kapsel met volume boven op het hoofd

Voor dit kapsel verdeel je je haar in zones: boven en onder. De onderkant bindt je samen in een staartje terwijl je de bovenkant gaat bewerken om volume te creëren.

Kort kapsel
Kort kapsel met volume boven op het hoofd en een klein staartje

Tegenwoordig doe je dat niet zozeer met touperen maar vooral ook met moderne haarstylingsproducten die de textuur van je haar (tijdelijk) veranderen en het meer volume geven. Hiervoor kun je het beste droge haarpoeders of droogshampoo gebruiken. Steeds meer haarlijnen hebben dit soort producten in hun assortiment.

Kort kapsel
Kort kapsel met volume bovenop

Breng een flinke hoeveelheid poeder op het haar aan en geeft het volume. Een beetje touperen komt er nog wel aan te pas. Druk het haar van achteren nog eens extra omhoog en zet het met schuifspeldjes vast.

Kort kapsel
Druk het haar van achteren nog eens extra omhoog en zet het met schuifspeldjes vast


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!