Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Kapsel ideeën | Haarkleuren: pastels en felle tinten

Haarkleuren: pastels en felle tinten. Nooit meer een grijze muis!

Pastel haarkleuren zijn echte eyecatchers. Ze geven je look direct die fashion vibe die zo kenmerkend is voor fashionista's. Waarom zou je het niet een keertje proberen? Ga voor smurfenblauw of suikerroze. Of voeg een kleuraccent bij de aanzet toe.

door TRENDYSTYLEHaarkleuren

Klik hier voor alle foto's

De afgelopen seizoenen waren een echte eye opener op het gebied van de haarkleuren. We hebben geëxperimenteerd met ombre effecten, met felle kleuren, pastels en zelfs grijs (heel intrigerend als je jong bent). Het leek erop dat deze kleurentrends zouden wegebben en misschien zijn ze ook wel een beetje afgezakt, maar er zijn mensen die 'm zich eigen hebben gemaakt. Het is hun signature, hun visitekaartje, geworden.

Nu hoef je echt niet je je hele leven lang een commitment met een bepaalde haarkleur aan te gaan, maar het soms best leuk om eens iets extreems te doen, om met je haarkleur te spelen zoals we dat ook tijdens de modeweken zagen. Je kunt ook voor een TIJDELIJK kleuraccent kiezen. Gewoon om een avondje de show te stelen!

SPANNENDE GRIJSBLAUWE HAARKLEUR

Haarkleuren

Klik hier voor alle foto's

Deze grijsblauwe haarkleur is enorm intrigerend. Met zo'n kleur blijf je niet onopgemerkt. Je kunt er enorm leuk mee spelen en er je kleding en accessoires op afstemmen. Zo'n spannende haarkleur geeft een fantastische boost aan je uiterlijk (en fantasie).

Klik hier voor foto 2: haarkleur en huidteint ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!