Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Kapsel ideeën | Fake bob kapsel à la Gigi Hadid

Hip kapsel. Fake bob kapsel à la Gigi Hadid

Een fake bob kapsel à la Gigi Hadid. Gemakkelijk en supermooi. Dit kan jij ook!

door TRENDYSTYLEBob kapsel Gigi Hadid

Toen Gigi Hadid met een choppy bob op de red carpet van de American Music Awards verscheen, vielen de monden van fans en trend watchers spontaan open. Zou de socialite echt de schaar in haar haar hebben gezet? Voordat je naar de schaar grijpt... Nee dus!

Het bleek een truc van Gigi's hair stylist Bryce Scarlett te ziin. Hadids gouden lokken zitten er nog allemaal aan. De bob was het resultaat van een handig aangebrachte 'halve' pruik die zich mooi vermengde met Gigi's haar waarvan de voorste lokken op zich al wat korter waren.

Het was niet de eerste keer dat we Gigi Hadid met een 'faux' bobje zagen. Ook voor de catwalk show van Max Mara herfst winter 2015 2016 kreeg het topmodel een nepperd aangemeten, ditmaal met een glamachtige retro touch. Laten we eerlijk zijn, het staat haar goed.

Dit retro bobkapsel van Gigi Hadid is eenvoudig na te doen en het resultaat is echt super. Zo ga je te werk:

1. Prep je haar met een mousse, krul de bovenste laag van je haar van je oor tot aan de punten voor extra volume. Zet nu de bovenste laag van je haar met een klem op je hoofd vast zodat je de onderste laag kunt bewerken.

Bob kapsel Gigi Hadid
Gigi Hadid bij Max Mara herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto

Bob kapsel Gigi Hadid
Gigi Hadid bij Max Mara herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto

2. Verdeel de onderste laag in drie zones, twee aan weerszijden van je hoofd en eentje van achteren. Toupeer deze lokken en maak een vlechtje van de uiteinden (met elastiekje vastbinden). Deze getoupeerde onderste lokken ga je gebruiken om het volume van de bob te faken. Buig de lokken losjes naar boven en zet ze op je achterhoofd met een schuifspeldje vast.

3. Toupeer nu de lokken van de bovenste laag van je haar en laat ze vallen over de onderste lokken die je op je achterhoofd hebt vastgezet. Breng ze losjes samen in een paardenstaart (met elastiekje) in je nek en verstop het staartje onder de onderste, opgestoken lokken. Je bob is klaar!

Bob kapsel Gigi Hadid
Gigi Hadid bij Max Mara herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!