Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Kapsel ideeën | 10 Kapsel ideeŽn

10 DIY Kapsel ideeŽn (in 10 minuten klaar!)

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe kapsel ideeën? Wij in ieder geval wel! We haalden 10 eenvoudige catwalk looks voor je bij elkaar. Eenvoudig maar met een grote impact. Om direct uit te proberen!

door TRENDYSTYLEKapselfoto's

Klik hier voor alle foto's

Opsteek kapsels blijven in de mode. Knotten en paardenstaarten zijn cool. Je hebt er geen idee van hoeveel je ermee kunt! Vooral piekerige en slordige versies zijn op dit moment trendy. En dan heb je nog de lage zijscheiding waarmee je direct een fashion forward look kunt creëren. Maar kijk zelf en grijp dan naar je borstel en föhn. Elk kapsel moet in minder dan 10 minuten te doen zijn!

GETOUPEERD OPSTEEK KAPSEL

Kapselfoto's

Klik hier voor alle foto's

Dit kapsel is perfect voor een avondje uit. Het is vrij gemakkelijk zelf na te doen, zeker als je je haar een paar dagen niet gewassen hebt :-) Is je haar slap en laat het zich niet goed touperen, gebruik dan een droog shampoo of een zoutspray om je haar een wat stuggere structuur te geven. Toupeer je haar tot een grote volumineuze wolk en zet het dan van achteren vast in een Franse rol of anders in een slordige knot. Het hoeft allemaal niet zo netjes. Fixeer je kapsel met vooral veel haarlak en maak deze haarlook af met een paar opvallende oorbellen.

Klik hier voor foto 2: lage paardenstaart ->


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh jaÖ hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!