Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | In vorm | In vorm: geen zin om te sporten

Geen zin om te sporten

'Ik heb echt geen zin, en buiten is het koud, het regent, ik ben moe en in de koelkast staat nog een stuk taart en... Oh ja, ik heb nog een aantal nieuwe dvd's niet gezien... En het regent, had ik dat al gezegd...?'

door TRENDYSTYLEIk geef het toe. Ik heb geen zin om naar de sportschool te gaan. Geen zin om me om te kleden, me in te spannen, achteraf te moeten douchen, me opnieuw aan te kleden, weer de kou in te gaan en moe en laat thuis te komen...

Hoeveel kilo ik ben aangekomen? Vanaf de laatste zomervakantie bedoel je? Misschien 3, nee, misschien wel 5. De laatste keer dat ik de moed had mezelf te wegen zaten er 5 extra kilo's aan...

Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Zo ja, welkom bij de club, want je bent niet de enige. De club van mensen die in theorie heel graag in shape willen zijn, in theorie heel graag willen sporten, maar die in praktijk....niets doen. Kijk eens om je heen hoeveel leden deze club wel niet heeft. Je komt ze overal tegen, op je werk, op school, tijdens het uitgaan, noem maar op.

Heb je het gehad met deze club? Wil je daadwerkelijk loskomen van de bank en actie ondernemen? Laat je inspireren door onze adviezen, er zit vast een gouden tip bij die jou motiveert om aan de slag te gaan met je lijf. Geen excuses meer... aan de slag!

  • Kies een sportschool waar jij je thuisvoelt. Let op dingen als: locatie (vlakbij huis/werk, het soort mensen dat er rondloopt, de sfeer)

  • Kijk alle dvd's van Baywatch. Ouderwets, zeker, maar nog steeds net zo 'inspirerend' als toen.

  • (Sport)bladen werken zeer motiverend. Ook al lees je honderd keer hetzelfde, geloof ons, ook jij laat je hierdoor uiteindelijk verleiden tot een bezoek aan de sportschool.

  • Kijk kritisch naar jezelf: wat is je zwakke punt (een buikje, borsten die naar het zuiden zijn afgezakt, te dikke armen of te dunne spillebenen...)? Als de zomer aanbreekt is dit juist je sterke punt geworden...

  • Kijk het kunstje af bij de fanatiekelingen op je schoolschool. Schaam je er niet voor om hen desnoods advies te vragen.

  • Zoek een 'slachtoffer', iemand waarmee je samen kunt trainen. Op deze manier motiveer je elkaar.

  • Krijg je niemand mee? Laat je dan regelmatig adviseren door een personal trainer. Dit is echt heel, heel erg nuttig...

  • Bedenk hoe goed je je voelt na het sporten. Alle gedachten uit je hoofd, een lichaam vol positieve energie. Moe maar voldaan. Heerlijk!

  • Denk aan de zee, het strand, zie je zelf voor je, mooi en strak. En er is nog voldoende tijd om in vorm te komen, waarom zou je nu niet beginnen?

Nog een laatste tip: geef dat stuk taart aan je buurman...


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!