Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Haarverzorging | Haarverzorging en kapsels zomer

Haarverzorgingstips en kapseltips voor de zomer

Heb jij al een haarproduct met UV-bescherming? Weet jij wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je haar beter beschermd is tegen chloor en zeezout? En ben jij al op de hoogte van de leukste kapsels voor de zomer?

door TRENDYSTYLETrendystyle interviewde Creative Director Mark Melief van Kinki Kappers en legde hem al deze vragen voor. Mark Melief vertelt ons over de bescherming van ons haar tegen de zon, over de verzorging van onze geliefde haardos en over de stylingsmethoden die we aan zee beter kunnen vermijden.

Vraag 1 (van 6): Hoe bescherm je je haar tegen de zon?

1 van 6

Haar beschermen tegen de zonDe grootste boosdoener in de zomer is natuurlijk de zon. Niet alleen onze huid maar ook ons haar heeft van de onbeschermde blootstelling aan zonnestraling te lijden. Net zoals je huid kan je haar zelfs verbranden.

Trendystyles vraag: hoe bescherm je je haar tegen de zon?

Mark Melief: Een goed product met een UV protect (UV bescherming) zal echt een hoop helpen.

1 van 6

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!