Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Beauty | Cosmetische ingrepen | Iedereen wil tepels la Kendall. Tepel injecties zijn de nieuwste trend

Iedereen wil tepels la Kendall. Tepel injecties zijn de nieuwste trend

Massa en trends (massa trends) blijven een bijzonder fenomeen. In een wereld waarin modeontwerpers, visagisten en hair stylisten blijven benadrukken dat 'trends' dood zijn ('Het gaat allemaal om individualiteit', 'Don't use that word anymore, honey') en waarin topless zonnen dankzij de wereldwijde verpreutsing zo goed als tot het verleden behoort, zijn er vrouwen die geld (en pijn) overhebben voor volle, trotse en opgezwollen (en jong ogende) tepels.

Het is zoveelste verbazingwekkende trend waar de esthetische chirurgie mee te maken krijgt. Eerst was er een run op volle lippen, toen op dikke billen en dan nu op (door kleding) zichtbare en opgezwollen tepels. 'Nipple injections' zijn een trend. En dat allemaal om maar zoveel mogelijk op socialites als Kendall Jenner en Gigi Hadid te lijken.

Deze populaire twintigers vertonen zich, net zoals Kate Moss, geregeld in dunne topjes zonder bh eronder in het publiek. De door de stof priemende tepels 'die je als een tweede paar ogen aankijken' (ik citeer een persoon uit mijn naaste omgeving) bleven (ook) bij het vrouwelijke publiek niet onopgemerkt. Als je hip, jong en wild bent (of misschien ook wat ouder) dan horen zulke tepels erbij!

jet lag

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

En dus laat men (vooral in Amerika) zich zonder schroom hyaluronzuur in de tepels injecteren om ze een jong en opgezwollen aanzien te geven. Als een bloemknop die op het punt staat te ontluiken...

Overigens blijft het daar niet bij. Ook het tepelhof wordt op verzoek van trendgevoelige vrouwen door chirurgen gemodificeerd en gemodelleerd, en ook daarbij worden de tepels van Kendall en Gigi vaak als uitgangspunt genomen. Sommige vrouwen laten de areola vergroten, andere willen een kleiner tepelhof. Weer andere zijn niet blij met de kleur. En soms zelfs wordt om een combinatie van deze ingrepen verzocht.

De kosten zijn, gezien het oppervlak en de ingrepen, vrij beperkt maar zoals bij alle ingrepen kleven er risico's aan. Zo mogen de melkkanalen niet geraakt worden. Verder kan er ongevoeligheid optreden of kan de tepel zelfs beschadigd worden.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!