Fitness

Fitness. Houd je strakke ‘nazomer-vorm’ vast!

Het einde van de zomer is helaas in zicht, en zonder dat we er erg in hebben, keren we langzaam maar zeker weer terug naar de levensstijl van vóór de zomer.

Afvallen

Wil je afvallen? Doe het dan wel goed

Je hebt besloten om aan de lijn te gaan doen. Maar wat nu? Hoe kun je het het beste aanpakken? De meeste diëten hebben geen wetenschappelijke basis en zijn niet uitgebalanceerd…

In vorm op het laatste moment? 10 Last minute tips

In vorm op het laatste moment? 10 Last minute tips

Stress, werk, de dagelijkse verplichtingen of gewoon luiheid hebben ervoor gezorgd dat je je lichaam een beetje verwaarloosd hebt? Troost je, niet alle hoop is vervlogen.

10 Gouden regels voor gezond eten

Gezond eten is niet lijnen. Gezond eten is een levensstijl waar lichaam en geest blij van worden. Als het eenmaal een gewoonte is geworden, is het zo moeilijk niet. 10 Tips om in de mood te komen (en blijven)!

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

Dieet. Gezond eten

Alles wat je al wist over diëten, en toch…

Ken jij de juiste verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten in een gezond voedingspatroon? En weet je hoeveel calorieën…

Thuis sporten

Ik train tegenwoordig thuis en dat bevalt me prima!

Tegenwoordig sport ik thuis en dat bevalt prima! Ik ben er minder tijd aan kwijt en train daardoor regelmatiger. Met een paar kleine investeringen stel je je privé sportschooltje gemakkelijk samen.

Afvallen. Laat het dit voorjaar gebeuren!

Afvallen. Laat het dit voorjaar gebeuren!

Het is nu het moment om je lichaam op de zomer voor te bereiden. Eet gezond, beweeg, verander van levensstijl. Over een paar maanden pluk je er de vruchten van.

Buikspieroefeningen

Het geheim van strakke buikspieren is… 300!

Als je denkt, dat je je buikspieren goed traint, check dan even dit artikel. Misschien kan het beter. Bij mij was dat wél het geval.