Afgeknabbelde Paashaas

Afgeknabbelde paashaas
Afgeknabbelde paashaas

Ik hoop dat jullie de humor van deze – door kindertandjes – afgeknappelde Paashaas inzien. Ik vond het wel grappig hoe deze Paashaas daar zo stond. Stel je eens voor hoeveel chocolade er in deze dagen overblijft. Of hoeveel Paaseieren er niet gevonden worden!

Mocht je veel chocola over hebben, dan kun je er altijd nog een mousse van maken. Kijk voor het recept even op Trendystyle! Fijne Paasdagen!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Afgeknabbelde Paashaas”

  1. Inderdaad wat grappig, en lief. Het paashaasje zelf ziet er ook heel lief uit, met z’n pootjes voor en boven dicht bij elkaar. Wat dat betreft jammer dat dit leuke haasje is afgeknabbeld…

  2. Nee, ook geen chocolademousse voor mij. Ben even klaar met de chocola. Wil de komende zomer een beetje strak in de bikini, dus ik ga vanaf nu een beetje opletten. Hooguit neem ik een ‘echt’ eitje voor op brood, verder niet.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend